A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Would you like to be invited to our events?

Send your e-mail address

You'll be subscribed automatically via this event registration on our new Realista.hu magazine's newsletter as well. Don't worry, you can unsubscribe anytime! But we are sure, you will like it so much! ;)

Would you like to be a sponsor of theBar?

Send a message

Your name:*
Your e-mail address:*
Text of your message:*

aBár behálózza az ingatlanpiacot2013. Október 07. - forrás: iroda.hu csoport

Úgy tűnik, aBár lesz az ingatlanszakma hivatalos networking eseménye, miután október 3-án, csütörtökön hatalmas sikerrel lezajlott a júliusban indult rendezvénysorozat második felvonása.

A theBar hivatalos oldala: www.thebar.hu

Az esemény képei itt találhatóak.

"Hiszünk aBárban. Hiszünk a magyar piacban - még mindig-, és ugyanígy a valódi kapcsolatokban is." - ezekkel a szavakkal nyitotta meg Petkovics Diána, az esemény háziasszonya az október 3-i rendezvényt, ahol a több, mint kétszáz vendég között bőven találhattunk új arcokat.

aBár független networking esemény, melynek keretében az iroda.hu csoport minden alkalommal más szakmai partnerrel dolgozik, hogy a vendégek kötetlen formában építhessék tovább üzleti kapcsolataikat. A theBar-idea az iroda.hu csoport szellemi terméke, megvalósulása többek szerint hiánypótló a magyar piacon.

A '..where you can meet' szlogennel fémjelzett vándorrendezvény ezúttal a belváros egyik legprominensebb irodáházába, a Bank Centerbe költözött, hogy egy rövid időre borokkal és prosciutto-val vendégelje meg az ingatlanszakma vezető szakértőit.

A helyszínen épp zajló olasz design kiállítás méltó díszletet adott a minőségi kapcsolatépítéshez - az irodaház vezetése pedig remek partnernek bizonyult ahhoz, hogy a legutóbbi tetőteraszos theBar méltó folytatása legyen: "A Bank Center managementje fontosnak tartja, hogy a  VIVA LA MOBILITÁ - 'Utazás olasz módra' c. kiállításához hasonlóan egyedülálló, mindenki számára nyitott programokat szervezzen az épületben, mely ezáltal a pezsgő üzleti élet mellett a design és a kultúra színtere is lehet. Idén nem várt sikert aratott a Design Hét keretében megrendezett kiállításunk, mely 13 olasz világmárka számára adott helyet a bemutatkozásra. Örömünkre szolgál, hogy aBÁR vendégei és ezek az exkluzív márkák a Bank Centerben találkozhattak"  - mondta el Rézsó István, a ház property managere.

A következő networking estére várhatóan december elején kerül majd sor, a zárt meghívási rendszerbe a szakma közép- és felsővezetői számára e-mail regisztráció útján van lehetőség bekerülni.

2013-2018 © All rights reserved.
iroda.hu group

Partnerünk: